top of page
DSC_0073.jpg

DR BULTEEL, DERMATOLOGE

Charlotte Bulteel studeerde geneeskunde aan de KU Leuven waar zij in 2014 met grote onderscheiding promoveerde als arts.
Ze vervolledigde haar opleiding met een specialisatie in de dermatologie in het UZ Leuven (onder leiding van Prof Dr Garmyn), het CHU te Luik (onder leiding van Prof Dr Nikkels) en bij Dr Boonen, dermatoloog te Geel.
Zij verkreeg in 2018 haar erkenning en het diploma van ‘Master na Master als artsspecialist in de Dermatologie en Venereologie’.
Nadien werkte zij samen met Dr Thomas Maselis en in 2022 besloot zij haar eigen praktijk op te richten.

Dr Bulteel volgde meerdere bijscholingen in binnen- en buitenland, behaalde meerdere publicaties in nationale en internationale tijdschriften en sprak reeds op meerdere congressen. Dr.Bulteel is lid van de Belgische Beroepsvereniging voor Dermatologie en Venereologie. Naast haar kennis in de algemene dermatologie heeft zij een bijzondere interesse voor dermatologische ingrepen (waaronder ook nagelchirurgie), dermato-oncologie en de esthetische dermatologie.

Dr. Bulteel is wel geaccrediteerd, niet geconventioneerd. 

DSC_0904.jpg

DR MORREN, ESTHETISCH ARTS

Grietje Morren studeerde geneeskunde aan de KU Leuven waar zij in 1990 met onderscheiding promoveerde als arts. 

Dr Morren volgde meerdere bijscholingen in binnen- en buitenland in de esthetische geneeskunde. Zij is de pionier in België van de haartransplantatie volgens de FUE-methode die ze bij Dr. Jones in Toronto is gaan aanleren. Zij heeft tevens jarenlange ervaring met het injecteren van botulinetoxine en fillers. Permanente bijscholingen oa bij Dr. De Maio en Dr. Wahl en het gebruik van de beste producten en allernieuwste technieken hebben ertoe geleid dat zij zich in dit domein als een experte heeft ontwikkeld.
U kan bij haar terecht voor antirimpelbehandelingen, huidverbeteringstechnieken, overmatig zweten en haartransplantaties.

DSC_0025.jpg

CAROLINE BULTEEL, MEDISCHE PEDICURE

Caroline Bulteel is medische pedicure (gespecialiseerde voetverzorgster), verpleegkundige en de zus van Charlotte Bulteel. U kan bij haar terecht voor het behandelen van wratten en voor een basis - of gespecialiseerde voetverzorging. Zij maakt orthesen op maat. De behandelingen zijn gericht op preventie, het verminderen van uw voetklacht/pijn en advies over de nazorg. Zij neemt haar tijd voor iedere patiënt met grote aandacht voor netheid en hygiëne.

DSC_0975.jpg

SOPHIE REYNAERTS, SCHOONHEIDSSPECIALISTE

Sophie Reynaerts is gediplomeerd schoonheidsspecialiste met 15 jaar ervaring in huidverzorging en -verbetering. Zij werkt nauw samen met de dermatologe en ontfermt zich over de chemische peelings, de microneedling en de diepreinigende behandelingen (bij oa acné, gerstekorrels of onzuiverheden).
Dankzij de expertise van Sophie biedt de cosmetische verzorging een goede aanvulling op de behandeling die de arts voorschreef.

605d2efe-66bb-432f-b57f-3ae1eef3fe08_edited.jpg

SOFIE ABTS, MEDISCH PEDICURE

Sofie Abts is medisch pedicure (gespecialiseerde voetverzorgster). Zij identificeert via een nauwkeurige voetanalyse uw specifieke voetpathologie. U kan bij haar terecht voor zowel basis - als gespecialiseerde voetverzorging. Het scala aan behandelingen omvat oa. het plaatsen van nagelbeugels, het uitvoeren van nagelcorrecties en -reconstructies of het maken van orthesen. Zij is tevens urgentie- en MUG-verpleegkundige en behaalde via bijkomende multipele bijscholingen ook het QNUK level 3 Rescue Trauma and Casualty Care certificaat. 

20240502_084405_edited.png

KLAARTJE VANHUMBEECK, MEDISCHE SECRETARESSE

Klaartje is medische secretaresse en zorgt voor het telefonisch en persoonlijk onthaal van de patiënten. Zij helpt u bij het maken van afspraken en zet zich in voor het goede verloop van de consultaties. U kan bij haar terecht met allerhande vragen. 

bottom of page