image00015_edited.jpg

Dr. Charlotte Bulteel studeerde geneeskunde aan de KU Leuven waar zij in 2014 met grote onderscheiding promoveerde als arts.
Ze vervolledigde haar opleiding met een specialisatie in de dermatologie in het UZ Leuven (onder leiding van Prof Dr Garmyn), het CHU te Luik (onder leiding van Prof Dr Nikkels) en bij Dr Boonen, dermatoloog te Geel.
Zij verkreeg in 2018 haar erkenning en het diploma van ‘Master na Master als artsspecialist in de Dermatologie en Venereologie’.
Nadien werkte zij samen met Dr Thomas Maselis en in 2022 besloot zij haar eigen praktijk op te richten.

Dr Bulteel volgde meerdere bijscholingen in binnen- en buitenland, behaalde meerdere publicaties in nationale en internationale tijdschriften en sprak reeds op meerdere congressen. Dr.Bulteel is lid van de Belgische Beroepsvereniging voor Dermatologie en Venereologie. Naast haar kennis in de algemene dermatologie heeft zij een bijzondere interesse voor dermatologische ingrepen (waaronder ook nagelchirurgie), dermato-oncologie en de esthetische dermatologie.

Dr. Bulteel is wel geaccrediteerd, niet geconventioneerd. 

 

Caroline Bulteel is verpleegkundige, medische pedicure (gespecialiseerde voetverzorgster) en de zus van Charlotte Bulteel. Zij werkt op dinsdag en donderdag in de praktijk. U kan bij haar terecht voor zowel een basis - als gespecialiseerde voetverzorging. De behandelingen zijn gericht op preventie, het verminderen van uw voetklacht/pijn en advies over de nazorg. Zij neemt haar tijd voor iedere patiënt met grote aandacht voor netheid en hygiëne. U kan een afspraak bij haar inplannen via 0496607773 of via haar website http://www.medischepedicurebulteel.be/

Ontwerp zonder titel (12)_edited.jpg
 
image00094.jpeg

Wendy Swinnen is medische secretaresse en zorgt voor het telefonisch en persoonlijk onthaal van de patiënten. Zij helpt u bij het maken van afspraken en zet zich in voor het goede verloop van de consultaties. U kan bij haar terecht met allerhande vragen.